Scroll Top

Termeni si Conditii

Seo10.ro, precum și toate produsele comercializate pe acest site sunt proprietate a LechiSoft SRL din Targu Mures, inregistrata cu CIU 34324508, nr. Reg. com. J26/343/2015. Toate produsele sunt insotite de factura și licenta de utilizare.

Detalii importante despre licente

Este important, ca inainte de orice tranzactie pe website-ul seo10.ro, sa consultati politica noastra referitoare la licente:

  • Licentele sunt oferite pentru 1 (o singura) firma, pentru fiecare punct de lucru in parte.
  • O licenta este pentru un singur calculator
  • Softul testat pe site este varianta cumparata
  • NU se returneaza banii pentru licentele emise
  • Fiecare licenta este emisa pentru o singura firma
 • Se ofera suport online și telefonic 30 zile de la achizitionarea licentei, dupa care interventiile sunt contra-cost daca nu sunt acoperite de un abonament. Suportul tehnica se ofera de Luni-Vineri intre 9-17.

Detalii cumparare

 1. Despre produse

Toate produsele de pe acest site au o sectiune de prezentare și una de documentatie, sectiuni din care puteti sa aflati amanunte despre caracteristicile produselor noastre.

La fiecare produs sunt prezentate atat cerintele soft/hardware necesare, cat și pretul pentru fiecare modul. Toate preturile prezentate contin toate taxele, inclusiv TVA. Dvs. veti plati exact preturile afișate, fara alte taxe ascunse.

 1. Cine poate cumpara de pe acest site

Majoritatea produselor hardware sau software vandute pe siteul seo10.ro sunt destinate persoanelor juridice cu profilul magazine, restaurante, service, sala finess etc. Din acest motiv facturarea și livrarea produselor se face EXCLUSIV catre persoane juridice. Pentru achizitionarea produselor de pe acest site, trebuie sa faceti comanda doar ca persoana juridice

 1. Licenta de utilizare a produselor

În momentul instalarii, ve-ti putea citi conditiile de licenta detailate pentru fiecare produs in parte. Cititi cu atentie aceste conditii! O data cu instalarea programului, agreeati ca sunteti de acord cu conditiile de licenta ale produsului respectiv. Daca nu se specifica in mod clar, licenta de utilizare este pe perioada nelimitata, fara a fi nevoie de taxe lunare/anuale suplimentare. Toate licentele emise sunt nominale și netransmisibile.

 1. Politica de returnare/upgrade produse

În cazul in care nu se specifica altfel in licenta de utilizare al programului respectiv, veti beneficia UN AN de zile de la data emiterii licentei la toate versiunile noi aparute, prin upgrade automat sau manual al programului cumparat. Aceasta NU și pentru modulele noi aparute.

Înainte de a achizitiona oricare program, va rugam sa descarcati versiunea demonstrativa a programului. Acestea versiuni demonstrative au toate functionalitatile/modulele programelor incluse, fara insa a putea fi folosite in mod nominal (de ex. nu puteti emite documente doar de pe o firma de test).

Prin achizitionarea programului dvs. declarati ca ati descarcat, instalat și testat programul respectiv (versiunea demo), ati testat toate modulele care va intereseaza și sunteti multumit de modul de lucru al acestui program. În cazul aparitiei oricarei erori de programare, aceasta va fi remediata intr-o noua versiune.

Programul este furnizat ca atare. Acordul de licenta nu confera utilizatorului dreptul de a pretinde nici un fel de facilitati/servicii suplimentare gratuite (dar poate constitui obiectul unui contract de personalizare al programului), incluzind, dar fara a se limita la: asistenta tehnica, intretinere, actualizari, adaptari, dezvoltari specifice, versiuni noi sau migrari la alte variante ale programelor.

Nicio informatie, lamurire sau sfat acordate verbal sau in scris de catre SC LechiSoft SRL, distribuitorii sai, agentii sau salariatii sai nu poate constitui obiectul unei garantii.

 1. Modalitati de plata a produselor

Puteti achizitiona programele:

– ONLINE, cu card debit/credit, Visa, Visa electron, Mastercard sau Maestro. Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata cardul bancar de credit/debit comanda dvs. va fi procesata imediat.

– Pe baza proformei trimise, prin ordin de plata, virament, mandat poștal

– Ramburs la ridicarea coletului, prin curierat (depinde de locatie)

 1. Cum și cand veti beneficia de produsele cumparate?

În scurt timp dupa confirmarea platii veti primi cheia de activare a produselor prin email. Daca ati cerut, produsele vor fi livrate și prin curierat. (mapa prezentare, factura, licenta)

 1. Cum platesc ONLINE de pe acest site?

LechiSoft SRL vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.EuPlatesc.ro. În acest fel, putem asigura clientilor noștri un serviciu sigur și eficient de comanda și plata on-line.

Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pași:

 • Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati și apasati pe linkul “Cumpara acum!”
 • Introduceti datele dvs. personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta și eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica “Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?”.

Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre LechiSoft SRL, nici de catre EuPlatesc. Aveti grija sa completati formularul corect și sa indicati persoanele la care se va face facturarea și livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda și produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetinește intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, LechiSoft SRL și EuPlatesc nu vor putea sa va contacteze și sa va informeze asupra starii comenzii dvs.

Daca adresa de livrare nu este aceeași ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarșitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata și confirmati datele alegand “Pasul urmator”.

 • Introduceti datele despre credit/debit card

Daca ati ales metoda de plata “Card credit/debit” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul “3-D Secure” elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele EuPlatesc, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa și MasterCard. În plus, “3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic.

Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfașoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul “3-D Secure” permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron. Sunt acceptate și cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reușita, urmatorul ecran va afișa un mesaj de multumire pentru comanda pe site-ul nostru și va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

 1. Politica de securitate

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de EuPlatesc. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

 • Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti și sa fie abuziv folosite – LechiSoft SRL și EuPlatesc garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi “Politica de confidentialitate EuPlatesc” și “Politica de confidentialitate LechiSoft SRL” pentru mai multe informatii despre subiect.
 • Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti și sa fie abuziv folosite. În cazul sistemului “3-D Secure” aplicat de catre EuPlatesc pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele EuPlatesc, aceastea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz.

În plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul “3-D Secure”, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta știuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi “Verified by Visa” și “SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul “3-D Secure”.

Microsoft, Windows, Adobe sunt marci  inregistrate ale proprietarilor. Alte produse și denumiri de companii pot fi marci inregistrate și/sau marci de servicii ale proprietarilor lor. SEO10, este o marca inregistrata LechiSoft. Reproducerea partiala sau totala al oricarei parti text, imagine sau orice alta sursa de pe acest site se pedepsește conform legislatiei in vigoare.