Scroll Top

Gazduire Specializata WordPress

In era digitala, prezenta online eficienta si sigura este vitala pentru succesul oricarei afaceri. Site-urile WordPress, inclusiv cele cu functionalitate de magazin online, necesita o atentie speciala in ceea ce priveste gazduirea, intretinerea si securitatea. La SEO10, ne dedicam sa oferim solutii complete care sa raspunda acestor nevoi, asigurand performanta optima si securitatea site-ului dvs.

Gazduirea WordPress Optimizata: Selectam servere optimizate pentru WordPress, asigurand incarcare rapida si performanta stabila. Configuratia noastra specifica pentru WordPress sporeste viteza de incarcare a paginilor, esentiala pentru retentia vizitatorilor si clasamentul SEO.

Cloud connection abstract concept vector illustration. Connectivity method, remote central storage, online data transfer, database connection, internet, secure cloud service abstract metaphor.

Intretinere si Actualizari: Mentinerea site-ului actualizat este cruciala. Echipa noastra gestioneaza actualizarile de nucleu WordPress, teme si plugin-uri, reducand riscul de vulnerabilitati de securitate. Monitorizam si optimizam constant site-ul pentru a asigura performanta maxima.

Securitate Fortificata: Implementam masuri de securitate avansate, inclusiv firewall-uri, scanare malware, si monitorizare in timp real pentru a proteja site-ul impotriva atacurilor. Certificatul SSL gratuit asigura ca datele vizitatorilor sunt intotdeauna transmise in siguranta.

Suport Tehnic Prioritar: Echipa noastra de experti este disponibila 24/7 pentru a raspunde oricaror intrebari sau pentru a rezolva rapid probleme tehnice. Indiferent de provocare, suntem aici pentru a asigura functionarea fara probleme a site-ului dvs.

seo10-securitate-site.zip

Backup-uri Zilnice: Pierderea datelor poate fi devastatoare. Oferim solutii de backup zilnic automatizat, permitand restaurarea rapida a site-ului in cazul unor incidente neasteptate.

Optimizare pentru e-Commerce: Pentru site-urile WordPress cu functionalitati de magazin online, optimizam serverele pentru a gestiona volume mari de tranzactii si trafic, asigurand o experienta de cumparaturi fluida pentru clientii dvs.

La SEO10, intelegem provocarile specifice ale gestionarii unui site WordPress, mai ales cand vine vorba de un magazin online. Ne dedicam sa oferim solutii care nu numai ca imbunatatesc performanta si securitatea, dar si optimizeaza experienta utilizatorului si eficienta SEO. Parteneriatul cu noi inseamna mai mult decat o simpla gazduire; inseamna un angajament pentru succesul online al afacerii dvs.

OFERTE
Preturi & abonamente

SEO10 ofera abonamente competitive pentru gazduirea si securitatea site-urilor WordPress, concepute pentru a se potrivi fiecarui buget, asigurand in acelasi timp performanta si protectie de top.
€89
pe luna
SIGUR+
Gazduirea WordPress Optimizata
Intretinere si Actualizari
Securitate Fortificata
Suport Tehnic Prioritar
Backup-uri Zilnice
Optimizare pentru e-Commerce
€119
pe luna
TOTAL+
totul din pachetul SIGUR+
Optimizare Viteza Site
Monitorizare si Remediere Vulnerabilitati
Backup si Restaurare Avansat
Protectie Anti-DDoS
Certificare Avansata SSL